For Deres bekvemmelighet oversetter vår hjemside inn i Norwegian.

TLC For Angels var grunnlagt på troen som hver barn fortjener en god start

Det er hjerte wrenching forstå at hvor mange babyer er fødte inn i verdenen uten et varmt teppe eller skikkelig klær. Når vår donations overrekker til sykehus, består som hovedsakelig av hånd håndlaget klær og tepper, vi bare gir for en liten porsjon av millionene av babyer fødtt hver år i U S. But om vi lager en forskjell i akkurat et liv, vi belønner. Om en barn til drar hjem med et teppe eller genser beholde dem varmer, om en liten engel til kler på i en vakker tapkjole som hjelper foreldrene begynner deres helbredelsesprosess, om en mor til smiler fordi hun har akkurat lært at noen bekymrer seg, vært vi vellykket i arbeid mot våre mål.

I fjæra av 2000, vår Trustees Vicki Knapp, Nancy Gallo, and Kaye Hardin, ga følgende disse troene, liv til TLC for Angels, en 501(c)3 IRS godkjent ikke-profitt organisasj0n. Dette stedet skapte la folk vet av TLCS eksistens, funksjoner og mål. Oppmuntre andre individer forbinde krefter med TLC bygge et sterkt nettverk av crafters hjelpe Angels som trenger en ekstra berøring av "Tender Loving Care".

Vi velger ut tre sykehus hver år levere donations av håndlagde ting som bestå av hatter, booties, tepper, gensere, buntings, tar-meg-hjem ensembler, leketøy, aktivitetsutstyr, tapkjoler, osv., generøst og elske skapt ved crafters plassert over U S. og internasjonalt syr som, crochet eller strikker. For fordelen hjelper av de som men føler de er crafting utfordret, vi skapt ider av hvordan hjelpe, slik som vår Angel Caches sammen med adskillige andre forslag.

Denne gruppen er all frivillig, der ikke er noen gasjer eller betalede erstatninger og alle presanger gitt til babyene og deres foreldre befrir av pris.

Hvorfor Is This Important?

Map of TLC volunteer coverage in US

Volunteers in Australia Volunteers in Canada Baby cherub
Prosjekter:
1. Southside Hospital, Long Island NY
2. Gulf Coast Center, Ft. Myer's FL
3. St Josephs Hospital, Patterson NJ
4. Emerson Hospital, Concord MA
5. Eastern Maine Medical Center, Bangor ME
6. Tyrone Hospital, Tyrone PA
7. Jacobi Medical Center, Bronx NY
8. Cabell Huntington Hospital, Hungtington WV
9. Cooper Hospital, Camden NJ
10. Northeast Medical Center, North Concord NC

Stater og land som fremhevet i marine er hjem til TLC frivillig

 

Last Updated